Het paradijs van de professional aan groothandelsprijzen.

"Vanhumbeeck frères" beschikt over een opslagplaats van 6.000 m², gewijd aan afwerking en isolatie. Brandbescherming, thermische en akoestische isolatie, plaaster- en cementplaten, profielen voor afwerking… Onze voorraad omvat 90% van de gamma’s van de grootste merken.

Om zo goed mogelijk aan uw noden tegemoet te komen, bieden we als professionals ook gratis diensten: lastenboeken, attesten en berekeningen van te leveren materiaal

Isolatie

Thermisch of akoestisch, hard of flexibel, ecologisch en duurzaam, gevarieerde diktes en eigenschappen: onze voorraad telt een uitgebreid gamma isolatiematerialen.

Gyproc

"Vanhumbeeck frères" was altijd al exclusief partner van Gyproc en heeft een voorraad van 10.000 m² gipsplaten: standaard, brandwerend, waterafstotend, akoestisch of speciaal.

Valse plafonds

Als specialist op het gebied van valse plafonds – al sinds het interbellum – en bezielende kracht achter de verkoop van minerale vezels sinds het einde van de jaren 1950, is "Vanhumbeeck frères" uw ideale partner op dit gebied.

Minerale vezel, rotswol, staal of aluminium: Wij bieden een ruime keuze van tegels voor valse plafonds, uit voorraad of op bestelling.

Fermacell

De Fermacell platen dienen tegelijk voor afwerking, brandbescherming en plaatsing in vochtige omgevingen. Deze platen zijn extreem resistent en kunnen zonder schade op te lopen, extreme lasten verdragen. De Fermacell platen hebben ook uitstekende eigenschappen op het gebied van thermische weerstand en akoestische isolatie.

Het volledige gamma is beschikbaar uit voorraad.

Promat

De platen van Promat zijn brandwerende producten bij uitstek. Zij worden gebruikt voor de bescherming tegen brand in gebouwen, tunnels en op schepen, maar ook als isolatie tegen hoge temperaturen in de industrie, voor de constructie van ovens en voor huishoudelijke toepassingen.

"Vanhumbeeck frères" heeft het hele gamma van Promat (platen van 8 tot 52 mm) in voorraad, samen met de toebehoren.