De deuren… Een opening naar uw interieur.

Binnendeuren beslaan een breed domein! "Vanhumbeeck frères" wijdt zich al meer dan 30 jaar, en vandaag meer dan ooit, aan de ontwikkeling van deze branche die voortdurend in evolutie is. Daarvoor beschikken wij over een team en een showroom die volledig gewijd zijn aan binnendeuren.

Van de gewone verfdeur tot de meest verfijnde in termen van stijl of techniek, begeleidt "Vanhumbeeck frères" al uw projecten: wij bieden u een breed gamma deuren en toebehoren, samen met een atelier dat zich bekommert om het uitfrezen van de groeven, de sloten en het lijmen van de smalle kanten.

Verfdeuren

De deurbladen, vlak of na-gevormd, kunnen standaard zijn met een alveolaire vulling of technisch met een tubulaire vulling (akoestisch, isothermisch of brandwerend, slot met 1 of 3 punten). Zij zijn beschikbaar op maat, met of zonder beglazing.

 

Technische deuren (brandwerend/RF, inbraakwerend, akoestisch)

Dankzij zijn team specialisten kan "Vanhumbeeck frères" u een volledig gamma aanbieden, meestal op bestelling en op maat. Enkel of dubbel, om te verven of gelamineerd, standaard of op maat, RF om te beantwoorden aan de Benor/ATG normen of akoestisch, klassieke deuren van 27 dB en op maat tot 47 dB… en dan zijn er nog de inbraakwerende deuren. Alles bij elkaar bieden wij tal van oplossingen op het gebied van technische deuren.

Gelamineerde deuren

Op maat, met of zonder beglazing… "Vanhumbeeck frères" biedt u op bestelling, gelamineerde deuren uit de gamma’s van Polyrey en Formica, met een grote keuze aan kleuren. Onze specialisten staan ter beschikking voor alle informatie of adviezen.

Massieve en half-massieve deuren

Bij "Vanhumbeeck frères" vindt u ook een grote keuze aan massieve en half-massieve deuren op maat, in alle houtsoorten, kleuren, bekleding, met sierlijsten, met of zonder beglazing, en ook een grote keuze aan ijzerwaren/toebehoren. Onze specialisten staan ter beschikking voor alle informatie of adviezen.

Schuifdeuren

In glas, in hout of gelamineerd, met rollend systeem of hangend, enkele, dubbele, driedubbele, vierdubbele deuren en zelfs meer, op maat, met of zonder omlijsting... Schuifdeuren charmeren door hun praktisch aspect en hun esthetiek.

Bovendien beschikt het numeriek atelier van "Vanhumbeeck frères" over de nodige uitrusting om deurbladen aan te passen (verfdeuren of meer verfijnde deuren), om ze te kunnen gebruiken op een schuifsysteem.

Deuren met onzichtbaar kassement

Voor liefhebbers van een verfijnde stijl biedt "Vanhumbeeck frères" het ‘Invisidoor’ systeem. Het betreft een deur met een onzichtbaar kassement in aluminium en met onzichtbare scharnieren zodat de deur kan geïntegreerd worden in de wanden. Onze specialisten staan ter beschikking voor alle informatie of adviezen.

Toebehoren

Een brede waaier accessoires zoals deurlijsten, opschroefscharnieren, sluitsystemen en een uitgebreid gamma deurkrukken, uit voorraad of op bestelling, wachten op u bij "Vanhumbeeck frères".