Hout… Onze passie, uw dromen.

Hout vraagt om een specialist! "Vanhumbeeck frères" is een familiebedrijf waar de ervaring en de vakkennis worden overgedragen van de ene generatie op de andere en dat al sinds 1832.

Als Brusselse marktleider in deze sector, kunnen wij zowel professionals als particulieren oordeelkundige, technische en aangepaste adviezen geven. De kwaliteit van onze diensten zal tegemoet komen aan uw noden en verwachtingen. Wij bieden u een breed gamma producten op voorraad, op maat en/of op bestelling, aan concurrerende prijzen.

Harshoudend hout

Wij bieden geïmpregneerd, gezaagd, geschaafd en gefreesd hout op maat voor de bouw, voor gebinten en voor timmerwerk. Onze ateliers beschikken over alle machines die daartoe nodig zijn.

Want met hout kan men alles realiseren!

Hout van exotische en loofbomen

Deze houtsoorten worden vaak gebruikt voor binnen- en buiteninrichting (timmerwerk). Eik, beuk en meranti zijn veelgevraagd, maar wij hebben een brede keuze aan soorten, uit voorraad of op bestelling.

Stukwerk kan op maat gemaakt worden in onze ateliers, ook met de harshoudende soorten en zo kunt u al uw houten dromen realiseren.

Hout voor terrassen

"Vanhumbeeck frères" is de specialist in hout voor terrassen, in Brussel en in Brabant. Wij bieden stevig en duurzaam hout voor prijzen die alle concurrentie uitdagen.

Een voorraad van ongeveer 100 m³ ligt ter beschikking, met een gevarieerd gamma producten: itauba, ipe en padoek voor een exotische toets, lariks en thermohout (thermisch behandelde rode noordse den) voor meer bescheiden budgetten, dat alles met een permanente zorg voor een duurzaam beheer van de bossen.

Gevelbekleding (buiten) en wandbetimmering (binnen)

Hoe u ook uw gevel wilt aankleden, "Vanhumbeeck frères" heeft de oplossing. Hoewel ceder voor buiten misschien wel de beste optie is (Western Red Cedar), toch hebt u bij ons een brede keuze (uit voorraad of op bestelling): ceder, padoek of lariks, met opengewerkte of gegroefde en van messingen voorziene profielen.

Voor de binnenafwerking in massief hout of wit voorgeschilderd MDF, hebt u keuze tussen een breed gamma lambrisering, uit voorraad of op bestelling en te zien in onze showroom.