Panelen: een verscheidenheid aan keuzes voor een verscheidenheid aan ideeën

"Vanhumbeeck frères" is als pionier in de sector begonnen met de commercialisering van harde panelen van zodra ze, vóór de oorlog, op de markt verschenen.

Naast een zeer gevarieerde voorraad en bijna oneindige mogelijkheden om te bestellen, zowel qua decoratie als afwerking, heeft "Vanhumbeeck frères" in 2001 een digitale werkplaats gecreëerd dat geleid wordt door een hooggekwalificeerd team. Onze adviseurs staan tevens tot uw beschikking om u te begeleiden in uw project, van de studie tot de voltooiing ervan in onze ateliers.

Vezel- en spaanplaten

Standaard of waterdichte vezelplaten, standaard MDF panelen, voor-geschilderd of geverfd in de massa, OSB, "light" panelen (voor schuifdeuren)… Zoveel panelen bestemd voor het binnenschrijnwerk van vloeren en scheidingswanden, of voor het maken van meubelen op maat. De meeste van hen zijn beschikbaar in onze voorraad.

Gewoonlijk worden vezel- en spaanplaten aangeboden in verschillende kwaliteiten (dichtheid, afwerking). Maar sinds het begin heeft "Vanhumbeeck frères" er altijd voor gekozen om enkel met de beste producten te werken!

Multiplex panelen

Kwaliteitsvolle multiplex panelen in diverse afwerkingen of industrieel, panelen voor bekisting, buigbaar of gegroefd… Multiplex panelen worden vaak gebruikt op vochtige plaatsen. Hun kwaliteiten, zowel op het gebied van weerstand als soepelheid, maken ze tot essentiële materialen in de bouw, zowel voor de structuur als de binneninrichting.

"Vanhumbeeck frères" biedt u een ruime keuze aan multiplex panelen, in voorraad of op bestelling.

Melamine en laminaat panelen

Melamine panelen voor design (meubelen, wandkasten enz.) of gelamineerde panelen voor middelzware tot zware oppervlakken (werkbladen, bureaubladen, toonbanken enz.): "Vanhumbeeck frères" biedt u een zeer breed gamma aan kleuren, evenals een digitale werkplaats met toptechnologie.

Wij kunnen uw meest diverse ideeën realiseren en onze hooggekwalificeerde adviseur beantwoordt al uw vragen.

Massief houten panelen

Onze zeer stevige massieve panelen worden vaak gebruikt om grote breedtes te maken (traptreden, werkbladen). "Vanhumbeeck frères" heeft een ruime keuze in voorraad van gelijmde gelamelleerde panelen (gelaste lamellen) in eik, hevea en beuk, of panoplots (niet-gelaste lamellen) in eik en beuk.

Diversen

Het team Vanhumbeeck frères geeft u graag de beste informatie over isolatie, Gyproc, valse plafonds en Fermacell panelen.