De platen: een variëteit van keuzes voor een variëteit van ideeën

"Vanhumbeeck frères" is als pionier in de sector begonnen met de commercialisering van harde platen van zodra ze voor de oorlog op de markt verschenen.

Naast een zeer gevarieerde voorraad en de quasi eindeloze mogelijkheden op bestelling, zowel op het gebied van decor of afwerking, creëerde "Vanhumbeeck frères" in 2001 een numeriek atelier dat geleid wordt door een hooggekwalificeerd team. Ook onze adviseurs staan ter beschikking om u te begeleiden in uw project, van de studie tot de realisatie in onze ateliers.

Vezel- en spaanplaten

Standaard vezelplaat of waterafstotend, MDF platen, voor-geschilderd of geverfd in de massa, OSB, light platen (voor schuifdeuren)… Allemaal platen bestemd voor binnenwerk, voor vloeren en wanden, of voor het maken van meubelen op maat. De meeste soorten zijn beschikbaar uit voorraad.

Gewoonlijk worden vezel- en spaanplaten aangeboden in verschillende kwaliteiten (densiteit, afwerking). Maar zoals van meet af aan werkt "Vanhumbeeck frères" enkel met de beste producten!

Multiplex platen

Kwaliteitsvolle multiplex platen met verschillende afwerking, of industrieel, platen voor bekisting, buigbaar of gegroefd… Multiplex platen worden vaak gebruikt op vochtige plaatsen. Hun kwaliteiten, zowel op het gebied van weerstand als soepelheid, maken er niet te missen materialen van in de bouw, zowel voor de structuur als de binneninrichting.

"Vanhumbeeck frères" biedt u een ruime keuze multiplex platen, zowel uit voorraad als of op bestelling.

Gemelamineerde en gelaagde platen

Gemelamineerde platen bestemd voor creaties (meubelen, wandkasten enz.) of gelaagde platen voor oppervlaktes die gemiddeld tot intensief gebruikt worden (werkbladen, bureaubladen, toonbanken enz.): "Vanhumbeeck frères" biedt u een zeer uitgebreid gamma kleuren en een numeriek atelier met toptechnologie.

Wij kunnen uw meest diverse ideeën realiseren en onze hooggekwalificeerde adviseur beantwoordt al uw vragen.

Massieve platen

Onze zeer stevige massieve platen worden vaak gebruikt voor het maken van grootte breedtes (traptreden, werkbladen). "Vanhumbeeck frères" biedt u een brede keuze uit voorraad van gelijmde gelamelleerde platen (gelaste lamellen) in eik, hevea en beuk, of panoplots (niet-gelaste lamellen) in eik en beuk.