Vloeren

Met een ervaring van meer dan 35 jaar is "Vanhumbeeck frères" vandaag DE specialist op het gebied van vloeren. De keuze van uw vloer is belangrijk, want hij gaat een groot deel van uw leven mee! Daarom ontvangen wij u in onze showroom met een benadering die eerder op advies dan op verkoop is gericht.

Zowel voor een onbewerkt of als voor een afgewerkt product begeleidt "Vanhumbeeck frères" u van het begin tot het einde van uw project. Zo kunt u profiteren van de uitstekende adviezen van onze specialisten maar ook – indien u dat wenst – van de plaatsing van uw vloer door onze plaatsingsteams.

Vanaf

16.78 €/m2

excl. btw

Massieve vloeren

Een houten vloer is synoniem van een lange levensduur, hardheid, luxe en schoonheid. "Vanhumbeeck frères" biedt u massieve en half-massieve (met grote stabiliteit) vloeren in een breed gamma houtsoorten, afgewerkte of onbewerkte fabrieksproducten die u toelaten zelf te beslissen over het aspect van uw vloer.

Ons hightech atelier, exclusief bestemd voor de afwerking van vloeren, biedt een grote vrijheid van keuze op maat.

Vanaf

60.30€/m²45.20 €/m2

excl. btw

SPECIALE AANBIEDING: 25% korting

Gestabiliseerde parketvloer, Europese productie, zeer hoge kwaliteit aan een zeer voordelige prijs

Natuurlijk Frans eikenhout
Vaste lengtes: 2200mm (2 meter 20)
Breedte: 182mm
Dikte: 14mm
Kleur: Dune
Afwerking: geolied in onze eigen werkplaatsen

Half-massieve vloeren

"Vanhumbeeck frères" was pionier op het gebied van adviezen betreffende vloerbekleding in hout met verschillende lagen, vaak half-massief, aan elkaar gelijmd of prefab.

De appellatie ‘stabilisé’ is van ons, zonder dat het een officieel label is. Het voordeel van dit type vloer, waarvan de slijtlaag zelfs superieur kan zijn aan deze van een massieve vloer, is zijn grote stabiliteit, zowel op vochtige als op droge plaatsen, zoals in badkamers of keukens.

Gemelamineerd parket

Wie kent dit soort vloerbedekking niet dat tegelijk praktisch, gemakkelijk te plaatsen, weinig omslachtig en zeer resistent is? "Vanhumbeeck frères" heeft gekozen om te werken met het meest betrouwbare en pioniersmerk op dit gebied: Quickstep.

Wij stellen u een brede en gevarieerde keuze voor van parket met glad of gestructureerd oppervlak, al dan niet met schuin afgestoken zijdes, breed of smal, en daarnaast een zeer breed gamma toebehoren voor de afwerking (plinten en vloerstrips met een afwerking die identiek is aan uw vloer, onderlagen, kits voor het plaatsen...).

Vloerbedekking in vinyl

Het idee dat men vroeger had over vinyl is vandaag helemaal achterhaald. Het product bestaat uit een laag vinyl met het aspect van een vloer en biedt buitengewone mogelijkheden voor de afwerking, net zoals de gemelamineerde vloeren.

De voordelen van vinyl zijn, naast het gemak van plaatsen, zijn geringe dikte, zijn akoestisch comfort, zijn waterafstotende kwaliteiten en zijn gemakkelijk onderhoud.

Afwerking van uw vloer

"Vanhumbeeck frères" heeft sinds lang een passie voor vloeren. Wij hebben dan ook onze eigen afwerkingslijn ontwikkeld, zodat we niet gebonden zijn aan een gamma.

Wij hebben een keuze van 40 basistinten die onderling kunnen gemengd worden, wat u een quasi eindeloze keuzemogelijkheid biedt.

U hebt bovendien de keuze van een ruw geborstelde of gladgestreken vloer. Of met een supplementaire ‘Top Coat’ beschermende laag, mat of satijn, voor een bijkomende bescherming van uw kleur en een betere weerstand tegen sleet. Wanneer uw vloer uit onze ateliers komt, is hij klaar voor plaatsing.

Toebehoren

Wat hebt u aan een slecht geplaatste vloer of een verknoeide afwerking? De accessoires zijn van primordiaal belang en helpen u om perfect af te werken. Plinten, lijmen, onderlagen, oliën en vernissen zijn onmisbare elementen.

Onze partners zijn ervaren marktleiders op hun domein. U mag er zeker van zijn dat uw vloer zal verwend worden.