Leveringen

Leveringen

Bij "Vanhumbeeck frères" verzorgen wij de hele week leveringen, thuis of op een werf, in heel België.

Wij beschikken over drie grote vrachtwagens die permanent rijden van maandag tot vrijdag en over een kleine vrachtwagen voor eventuele dringende noodgevallen. Bovendien zijn onze vrachtwagens uitgerust met liften wat het lossen van uw goederen vergemakkelijkt.

Parket

Aangezien vloeren een echte passie zijn voor ons, lag het voor de hand dat "Vanhumbeeck frères" een onderneming zou oprichten voor het leggen van vloeren en parket. Dat gebeurde in 1997 en de nieuweling kreeg de naam "La Parqueterie du Brabant". Vandaag telt La Parqueterie du Brabant vier gespecialiseerde en zeer bekwame teams die al vanaf het begin deel uitmaken van dit avontuur.

Onze teams zijn actief in heel Europa en hun vakmanschap beperkt zich niet alleen tot het leggen van vloeren. Zij leggen ook terrasvloeren, behandelen of bewerken trappen, en schuren, onderhouden en renoveren bestaande vloeren.

Bij Vanhumbeeck frères ontvangen we u in onze befaamde showroom om u van A tot Z te begeleiden in de keuze van uw vloer en de realisatie van uw project. Wij komen ook bij u ter plaatse om een gratis bestek op te maken.

Ten slotte beschikken wij ook over onze eigen afwerkingslijn met een waaier van 40 basistinten die onderling kunnen gemengd worden, wat erop neerkomt dat u een quasi oneindige keuze van kleuren hebt.

Voor meer informatie : https://www.laparqueteriedubrabant.be/

Schrijnwerk

Sinds 2001 heeft "Vanhumbeeck frères" zwaar geïnvesteerd in zijn ateliers voor timmerwerk op maat. Een nieuw numeriek atelier, nieuwe en zeer complexe programma’s en een team hooggekwalificeerde medewerkers hebben onze onderneming toegelaten een optimale positie in te nemen om nauwkeurig uw diverse ideeën op maat te realiseren.

Uitgeruste keukens, badkamermeubelen, werktafels, tabletten, kantoormeubelen, radiatorkasten, werktafels in Corian, dressings, binnendeuren en nog veel meer is mogelijk bij "Vanhumbeeck frères", en dat alles uitsluitend op maat.

Met deze expertise en geconfronteerd met een groeiende vraag op dit gebied van onze klanten, hebben wij "La Menuiserie du Brabant"" (de schrijnwerkerij van Brabant) opgericht met een team van professionals die uw meubelen kunnen plaatsen volgens de regels van de kunst.

Wij komen ook aan huis om het werk te evalueren en een gratis bestek op te maken.

U mag van ons een kwaliteitsvolle dienstverlening verwachten en wij begeleiden u van de keuze en de realisatie van uw product tot de plaatsing ervan.

Voor meer informatie : https://www.lamenuiseriedubrabant.be/

Ateliers

De laatste tien jaar heeft "Vanhumbeeck frères" veel geïnvesteerd, financieel, theoretisch en praktisch, in de perfectionering van zijn ateliers.

Een nieuw numeriek atelier, nieuwe en zeer complexe programma’s en een team hooggekwalificeerde medewerkers hebben onze onderneming toegelaten een optimale positie in te nemen om nauwkeurig uw diverse ideeën op maat te realiseren.

Elke dag wordt u hartelijk ontvangen door onze specialisten. Zij adviseren en begeleiden u, van de studie van uw project tot de realisatie ervan.

Behandeling van uw hout

Bij "Vanhumbeeck frères" behandelen wij uw constructiehout (tegen insectenlarven en schimmels) ter plaatse, doorgaans binnen 1 werkdag.

De behandeling gebeurt door het halflang weken (met Basilit) in een speciale grote impregneerbak die hout van allerlei formaten kan bevatten, tot lengtes van 790 cm.

  • Atelier Corian

  • Vloerafwerking atelier

  • Numeriek atelier

  • Het zaag-en schaafatelier

ATELIER CORIAN

De wastafels zijn perfect geïntegreerd in het horizontaal plan en het visuele resultaat is verrassend: er is geen enkele voeg of aansluiting zichtbaar en de homogeniteit is weergaloos. Dit product is een must voor mensen die iets subliems wensen voor hun dagelijkse handelingen.

Aarzel niet ons kantoor en onze specialisten te contacteren voor bijkomende informatie.

Voor meer informatie: https://www.lamenuiseriedubrabant.be

VLOERAFWERKING ATELIER

"Vanhumbeeck frères" heeft sinds lang een passie voor vloeren. Wij hebben dan ook onze eigen afwerkingslijn ontwikkeld, zodat we niet gebonden zijn aan een gamma.

Wij hebben een keuze van 40 basistinten die onderling kunnen gemengd worden, wat u een quasi eindeloze keuzemogelijkheid biedt.

U hebt bovendien de keuze van een ruw geborstelde of gladgestreken vloer. Of met een supplementaire ‘Top Coat’ beschermende laag, mat of satijn, voor een bijkomende bescherming van uw kleur en een betere weerstand tegen sleet.

Wanneer uw vloer uit onze ateliers komt, is hij klaar voor plaatsing.

NUMERIEK ATELIER

De numerieke zaag

De platenzaag van het merk Holzma (grootste fabrikant ter wereld van paneelzagen en -installaties, waarvan de machines al meer dan 40 jaar een nauwkeurige afwerking garanderen) maakt voortaan deel uit van onze atelieruitrusting.

Dankzij deze ongelofelijke machine en de bijhorende software garanderen wij u een afwerking met extreme precisie van alle soorten platen.

De numerieke freesmachines

Wij beschikken over twee numerieke freesmachines waarvan de talloze mogelijkheden toelaten uw meest gevarieerde wensen te realiseren.

Zij worden meer bepaald gebruikt voor het infrezen van scharnieren, systeem 32, het frezen voor het assembleren van meubelen, deuren afslijpen, maatwerk (cirkelbogen, technische beperkingen), de assemblages van keukentabletten, radiatorkasten, het afkanten, alle soorten assemblages enz. Noteer ook dat elke vorm die op computer werd getekend, kan gerealiseerd worden met een van deze machines.

Dankzij deze ongelofelijke machine en de bijhorende software garanderen wij u een afwerking met extreme precisie van alle soorten platen.

LDe numerieke lijmmachine voor de randen

Deze machine laat toe gemelamineerde en voorgeschilderde randen van 0,4 mm te lijmen, ABS en PVC randen van 0,5 tot 2 mm, houten randen van 0,6 tot 3 mm en gelaagde randen. Dankzij deze machine en de bijhorende software garanderen wij u precisiewerk.

Het HETTICH gamma

Wij beschikken over een voorraad beslag en toebehoren van hoge kwaliteit van het merk Hettich. Wij streven ernaar om een maximum aan courant gebruikte stukken te kunnen aanbieden op het gebied van meubilering, zoals geleiders, scharnieren, wervels, regelbare voeten, grepen, rails, enz.

Wij kunnen ook het hele gamma op bestelling leveren en dat met zeer korte levertermijnen.

HET ZAAG-EN SCHAAFATELIER

Lintzaag

Deze machine is geschikt om zeer lange zaagsneden te maken, materialen met een grote dikte te zagen en om zaagsneden met bochten te maken. Ze wordt vooral gebruikt om hout met grote dikte door te snijden, vertrekkend van de vele doorsnedes die we op voorraad hebben. Dat heeft het voordeel dat u min of meer alle mogelijke doorsnedes kunt bekomen. Wij zagen ook uw hout om het voor te bereiden op het schaven. Wij gebruiken de lintzaag ook om uw hout schuin af te zagen.

Met deze machine zagen we in principe enkel zacht hout, maar we kunnen ook hout met grotere densiteit zagen (vooral exotisch hout zoals itauba, padoek, teak, ipe). Vanwege de hardheid van deze soorten moet de zaag na gebruik opnieuw geslepen worden. Daarvoor wordt een supplement aangerekend.

De platenzaag

Dit is een verticale platenzaag, ideaal voor rechte afzagingen (verticaal en horizontaal) van verschillende platen die geen precisie op de millimeter vragen. Zij biedt het voordeel, in de meeste gevallen, dat zij uw platen onmiddellijk kan zagen (in redelijke hoeveelheden).

De platenzaag laat bovendien toe hout in de lengte te zagen en een smalle zijde af te werken voor hout dat te breed is en waarvan men de smalle zijde niet kan schaven met de schaafmachine.

De schaafmachine « 4 zijden »

Deze machine laat toe de eindafmetingen te bekomen die u wenst voor uw hout. Zij is geschikt voor het schaven van uw hout op de gewenste afmetingen op een, twee, drie of vier zijden.

De schaafmachine ‘4 zijden’ laat toe ruw hout te schaven met diktes van minimaal 8 mm en maximaal 110 mm, en met breedtes van minimaal 30 mm en maximaal 215 mm.

Met deze machine schaven we in principe enkel zacht hout, maar we kunnen ook hout met grotere densiteit schaven (vooral exotisch hout zoals itauba, padoek, teak, ipe). Vanwege de hardheid van deze soorten moeten de messen van de machine na gebruik vervangen worden. Daarvoor wordt een supplement aangerekend.

De schaafmachine « marianne »

De ‘marianne’ is een machine die gebruikt wordt voor het schaven van houten platen met een grote doorsnede. Zij laat echter enkel toe de twee vlakken te schaven maar de smalle zijden kunnen bewerkt worden met de platenzaag.

Deze schaafmachine laat toe ruw hout te schaven met een minimale dikte van 6 mm en maximaal 180 mm en een breedte van minimaal 10 mm en maximaal 600 mm.

Contact

VANHUMBEECK Brussel

Uw specialist voor hout, panelen, vloeren, deuren, meubelen op maat.

Let op, nieuw openingsuur:
Maandag tot donderdag: 7u - 17u
Vrijdag: 7u - 15u
Zaterdag: 9 - 12:30u

Tel.: 02 / 216 31 32
Fax: 02 / 216 76 69

Avenue de Vilvorde 100
1000 Bruxelles

Algemene verkoop- en aankoopvoorwaarden

BTW: BE 0400.449.949
IBAN: BE79 3100 3092 8033
BIC: BBRUBEBB

Formulier